З  метою запобігання поширення респіраторних інфекцій, викликаних короновірусом KOVID-19 та з урахуванням постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України короновірусу KOVID-19», Новобузьким міським головою розпорядженням від 19.03.20. за № 75-р  створено  тимчасову комісію по перевірці об’єктів загального користування на виконання дотримання обмежувальних заходів на території Новобузької ОТГ.

Фото без опису

Сьогодні,19 березня,  членами  тимчасової комісії спільно зі співробітниками  районного відділу поліції провели рейд  - попередження   та   інформаційно – роз’яснювальну роботу  про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування,розташованих по Новобузькій міській об’єднаній територіальній громаді, з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19.

Фото без опису

В ході   заходу,учасниками рейду було перевірено та проведено роз’яснювальну роботу з більше 20  власниками  об’єктів загального користування: бари, ресторан, перукарні, салони краси, магазини будівельних товарів та електроніки, канцтоварів,  одягу та взуття,тощо.

Фото без опису

 Слід зауважити, що власники   та  співробітники  об’єктів загального користування  міської ради з розумінням  віднеслись до  попереджувальних заходів .